Mac szerviz


macxnoborder 300x72 - Kezdőlap

Garancián túli Mac Szerviz, szervizünk főleg alaplapi javításokra specializálódott, amit más szerviz, netán hivatalos márkaszerviz már kidobna, mi megjavítjuk, életre keltjük.

Apple alaplap javítás


Manapság nagyon nehéz olyan szervizt találni aki ténylegesen javít és nem cserél, ez Apple termékek esetében ez még nehezebb, nálunk az alaplap csere csak is a legutolsó megoldás lehet.

Mac alkatrészek


Eredeti és utángyártott, új és használt alkatrészek, bevizsgált termékek, ha netán valamilyen alkatrészt, modult, alaplapot, vagy csatlakozót keresel, akkor nézz körül webáruházunkban.

Mac felvásárlás


Eladnád MacBookodat, iMacedet netán a kis Mac minidet, hozd be hozzánk, és megvesszük tőled, nem kell bajlódnod a sok alku királlyal, hónapokig hirdetgetned, lehet hibás, sérült, de makulátlan is.

Videókártya javítás


Integrált videókártya chipek újragolyózását, cseréjét szervizünk már közel tíz éve végzi, nem kivétel ezalól az Apple sem, ha minőségi és ellenőrzött GPU cserét szertnél a Maceden, akkor jó helyen jársz.

Mac karbantartás


Ha megszeretnéd növelni a Maced élettartamát, és megtartani a megbízhatóságát, akkor bizony érdemes évente karbantartani, hiszen a hűtőrendszer romlása, komoly alaplapi hibákhoz vezethet.

Adatmentés/helyreállítás


Nem indul az OSX, kattog a merevlemez? Nem tudsz adatot olvasni róla? Szervizünk professzionális adatmentéssel, adat visszaállítással is foglalkozik, legyen akár fizikai, akár szoftveres hiba.Mivel foglalkozunk?

Mac javításra specializálódtunk, legyen hardveres, vagy szoftveres a hiba, a legjobb tudásunk szerint javítjuk a felmerült hibát.

images - Kezdőlap


Már minden sarkon van egy Apple szerviz, lehet, de ilyen nincs minden sarkon, sőt, az országban is csak két-három hasonló szerviz van, aki alaplapot javít, és ténylegesen ő is javítja meg, nem kiadja egy másik cégnek, mi mindent saját kezűleg végzünk, mi cseréljük le a chip készletet, mi mérjük ki az alaplapi zárlatot, és javítjuk ki, és a beázott Macbookodat is mi keltjük életre, amennyiben gyorsan eljuttatod hozzánk, évek alatt elég nagy beszállítói hálozatot építettünk ki, így minden hibát mondhatom 90%-os arányban tudunk javítani, ha(!), senki nem "kokányolt" bele, nem kezdték el szakszerűtlenül javítani.
Minden alkalommal elmondjuk az ügyfeleinknek, hogy nyugodtan mondják meg, ha már volt máshol, próbálták javítani, a szomszéd gyerek, az informatika tanár, vagy a rendszergazda a cégnél, úgyis meg fogjuk látni, és utólag sokkal nehezebb dolgunk van, akár sikertelen is lehet pont ezért egy javítás, mert nem mondják meg, hogy valamilyen alkatrészt pl. levettek az alaplapról, az sem zavar ha esetleg a konkurenciánál volt, nem sározunk be senkit.


BEVIZSGÁLT GÉP

VÁSÁRLÓ

ALKATRÉSZ

BEÉRKEZŐ HÍVÁS

MEGVÁLASZOLT LEVÉL

MEGJAVÍTOTT GÉP


Írj nekünk üzenetet, ha kérdésed van!

Általában igyekszünk a leghamarabb válaszolni.


loader - Kezdőlap
Gratulálok, az üzenetet megkaptuk, hamarosan jelentkezünk.
Valami hiba történt.
p170kpbtqge1pc9bj4l22j1qo93 xl - Kezdőlap

A számítógép számomra a legjelentősebb eszköz, amit valaha kitaláltunk. Olyan, mint egy kerékpár az elme számára.- Steve Jobs


Cipőt a cipészhez, Macet a MacXpertbe...

Hozd egyből a legjobb helyre, majd mi gondoskodunk róla, nem kell hónapokig nélkülöznöd a kedvenc gépedet, tudjuk, hogy rengeteg embernk munkaeszköz, az élete szerves része a Mac, mi is azt használunk, így abszolút megértjük, hidd el, olyan gondosan bánunk majd a gépeddel, mintha a sajátunk lenne. A beivzsgálás INGYENES, amennyiben a kiajánlott javítási árat elfogadod.

Elakadtál a High Sierra telepítésben? Nem sikerült a frissítés, esetleg nem is igazán érted, hogy miért jó ez most neked, segítünk a telepítésben, esetleg az adatmentésben is.

246x0w - Kezdőlap

OSX High Sierra


10.13 High Sierra telepítés, akár aznapra.

Nem mindig zökkenő mentes az APFS-re való átállás, ha félsz, hogy elvesznek az adataid, programjaid, akkor segítünk a teljes folyamatban.

OSX Telepítés
Sok program még mindig ezzel a rendszerrel kompatibilis, és sokan nem is szeretnének átállni az új fájl rendszerre, ezt is megértjük, 10.12 kérdéssel keressen minket bizalommal.

Sierra - Kezdőlap

OSX Sierra


10.12 Sierra telepítés, támogatás.

2009 év végétől minden modellre telepíthető volt, az egyik legjobban sikerült OSX, és a kompatibiltásánál, csak a stabilitása volt jobb.

OSX telepítés
A jó öreg kapitány még most is sok új modellen is megtalálható, hsizen rengeteg régi leginkáb zenei program fut ezen a rendszeren, letölteni már nem lehet, csak ha már egyszer letöltöttük a fiókunkkal.

512x512bb 85 e1519771671234 - Kezdőlap

OSX El Capitain


El Capitain újratelepítés

A legújabb rendszerről is vissza lehet térni a régiekre, amennyiben bármilyen programod, eszközöd nem kompatibilis a legújabb OS-ekkel.

OSX Telepítés
Cégünk amellett, hogy különböző javítsokat végez, alkatrész beszerzéssel, és forgalmazzással is foglalkozik, ÚJ és használt, bontott alkatrészeket egyaránt árusítunk, a bontott alkatrészek lényegesen kedvezőbb árúak mint a gyári, új alkatrészek, de nem csökkenti gépünk értékét, az alkatrészeket minden esetben leteszteljük, átvizsgáljuk mielőtt forgalomba hoznánk. Az alkatrészek többségénél a beszerelés ingyenes, nyilván van néhány kivétel, de a többségébn ingyen beszereljük a kiválasztott alkatrészt. Amennyiben nem taláod a keresett alkatrészt a webshopunkban, akkor írj nekünk nyugodtan, segítünk beszerzni, mind az itthoni mind a külföldi partnereinket megkérdezzünk, utána járunk a beszerezhetőségnek. Bármilyen MacBook, iMac, Mac Mini, vagy MacPro alkatrészről érdeklődj bátran elérhetőségeinken.

Beszéljünk a lényegről, szervizünk speciális alaplapi javításokra specializálódott, olyan problémákra, amiket még a "nagyok"nak is problémát jelentenek, néhány példa, a gép nem kapcsol be, nem veszi a töltést. bekapcsol de nem ad képet, se kép, se hang, beázott, leejtett, sérült stbstb... Ezek mind azok a hibák, amelyhez komoly szervizpark, és szakmai tudás szükséges, amellyel mi minid rendelkezünk, folyamatosan fejlesszük magunkat, és mindennap azért dolgozunk, hogy jobbak és jobbak legyünk, itthon a macbook alaplap javítás, vagy egy imac videókártya javítás nem egy rutin bevatakozás, a rengeteg kontár szervizről, és "kokányoló" laptop szervizről már ne is beszéljünk, mi saját magunk végezzük a javításokat, diagnosztizáljuk a hibát, cseréljük ki a alkatrészt, végezzük a tesztelést. Nem adjuk alvállalkozónak, más szerviznek, mint ahogy itthon nagyon sokan, akiről nem is gondolnánk, hatalmas igény van Budapesten, de ország egész területén egyaránt egy profi, önálló, apple alaplapi hibákat javító szervizre, hiszen a gépek egyre összetettebbek, a hibák egyre sokasodnak, az integárció miatt.
Elég gyakori hiba, nem csak az Apple termékeinél, hane minden más gyártónál is, a grafikus chipeknek a meghibásodása, kontakt hibája, elég sok minden kiváltó oka is lehet, de tömeges gyártási hibáról is beszélhetünk, amiket néha néha a gyártók is beismernek (8600GT, GT610M) az Applenél is rengeteg visszahívásos gép volt, főleg a grafikus chipek hibája miatt, a videókártyáknak a legbiztosabb javítási módja egy új grafikus chip felhelyezése a régi helyett, ehhez egy speciális forrasztó állomással lehet a legbiztonságosabban megvalósítani, ahol egy előre beállított hőgörbe alapján leforrasztjuk az óngolyós forrasztási technikával felhelyezett chiepeket, a művelet nagy szakértelmet igényel amit otthon nem nagyon lehet megvalósítani, mivel a chipet is mi biztosítjuk, így 6 hónap garanciát tudunk vállalni a felhelyezett chipre, jellemző újra meghibásodási arány 2-3%,ami mondhatjuk elenyésző a sikeres javításokkal szemben.

Rendelj futárt hibás készülékedért!

Nem kell elhoznod személyesen, rendelhetsz futárt is az ország bármely pontjáról, így nem akadály a távolság többé, a csomag biztosítva, így ha bármi történne a futár szolgálat fizeti a gép teljes árát.

board 1024x307 - Kezdőlap

Ügyfél központú szerviz...

Minden ügyfél fontos, arra törekszünk, hogy mindenkinek a problémáját, igényét szem előtt tartsuk, sé megoldjuk a felmerült problémát a leghamrabb.
 • Kedves kiszolgálás, tájékozott szakemberek.

  Mészáros Sándor
 • Korrektek a végletekig!

  Google+
 • Nagyon rendesek és segítőkészek mindenben! Nyugodtan lehet hozzájuk fordulni bizalommal.

  Google+
 1. 1
 2. 2
 3. 3ELHIVATOTTSÁG

100 %

SIKERES JAVÍTÁSOK

85 %

ELÉGEDETT ÜGYFELEK

95 %

Zuglói szervizünkben tudjuk átvenni személyesen a hibás, nem megfelelően müködő apple termékedet, itt minden lehetőséget megbeszélünk, a lehetséges költségeket, határidőket, egyszóval egy teljes körű tájékoztatást kapsz a javítás menetéről, költségéről, és hogy mi is történik pontosan. Nagyobb problémával rendelkező, nem egyértelműen behatárolható hiba esetén, ami főleg alaplapi hibát jelent, vagy vízkárosult, mechanikai sérülést szenvedett gépeknél, szükséges teljes vizsgálat, amit technikusaink végeznek el, és a bevizsgálás, hibakeresés után értesítünk a javítás költségéről, és a pontos hibáról, a megnövekedett szerviz munkák miatt a bevizsgálás két-három napot vehet igénybe, természetesen vannak expressz javításaink, amik 1-2 óra alatt elkészülnek, vagy akár megis várhatóak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél tájékozódni legújabb akcióinkról, alkatrészekről, írd be az e-mail címed, és rendszeresen kapni fogod a hírlevelünket, minden fontos információval kapcsolatban.


Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.

Környezet

Szervizünk a veszélyes hulladékot szakszerűen kezeli, és gyűjti.

Titok tartás

Tőlünk biztosan nem kerülnek az adataid illetéktelen kezekbe.

Szervizpark

Kollégáink a legmodernebb eszközökkel dolgoznak.

Támogatás

Szervizünk minden javításra garanciát vállal.